Ous amb piquillos

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pebrots són una hortalissa d'elevat contingut en antioxidants gràcies a la vitamina C, els betacarotens i el licopè que contenen.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 o 5 pebrots del piquillo escalivats sense pell

    2 ous

    1 all mitjà

    Sal 

    2 cullerades de pa ratllat

    Oli d'oliva verge extra

    Pebre negre en un molinet

    Farigola fresca

PREPARACIÓ

  1. Tallem a tires grosses 4 o 5 (segons la mida) pebrots del piquillo escalivats i sense pell. Els col·loquem en una cassoleta i els salpebrem, hi posem unes fulles de farigola fresca i ho amanim amb un raig d'oli.
  2. Posem la cassoleta en un airfryer i coem durant 8 minuts a 200º. (Si no teniu airfyer, podeu fer la recepta amb el forn.) Quan s'acaba la cocció, remenem els pebrots amb el líquid que han deixat anar.
  3. Pelem i piquem a microbrunesa 1 gra mitjà d'all i el repartim per damunt del pebrot. Posem per les vores de la cassoleta una mica de pa ratllat (1 cullerada) perquè no s'enganxin els ous.
  4. Trenquem els ous en un bol, els passem a la cassoleta i hi tirem un pessic de sal. Posem pa ratllat per sobre dels ous i dels piquillos. 
  5. Introduïm la cassoleta a l'airfryer i coem durant 6 minuts a 200º.
  6. Quan traiem la cassoleta, hi posem unes fulles de farigola fresca abans de servir-la.
Anar al contingut