Lluç amb vinagreta d'alls i romaní

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El lluç és un peix blanc que conté menys d'un 2% de greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g lluç

    2 patates monalisa

    6 alls

    Vinagre de Mòdena

    Romaní

    Oli OVE

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem les patates a rodelles d'un gruix de mig centímetre.
  2. Les posem a confitar cobertes d'oli uns 15 minuts.
  3. Laminem els alls, els cobrim d'oli i els posem a confitar uns 8 minuts. Passat aquest temps, hi afegim un branquilló de romaní, ho tapem amb un plat, ho apartem del foc i deixem que vagi infusionant.
  4. Per coure el lluç, embetumem d'oli els nostres talls, per totes bandes. Els salpebrem i els coem en una planxa ben calenta, uns 4 minuts per cada banda.
  5. Acabem la vinagreta d'alls amb un parell de cullerades de vinagre balsàmic, pebre i sal.
  6. Emplatem les patates, amb un polsim de pebre, i hi posem un tall de lluç al damunt. Ho amanim amb la vinagreta d'alls.
Anar al contingut