Guisat amb llenegues i fredolics

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: Recepta de Gloria Castaño, Lleó
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Carn de vedella tallada a daus
  • Llenegues i fredolics
  • Cebes
  • Alls
  • Julivert
  • Llorer
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

PREPARACIÓ

1.Talleu la ceba ben menuda i ofegueu-la en un cassola de fang on prèviament hi haureu esclafat oli.
2.Quan la tingueu tova afegiu-hi alls tallats, una mica de julivert i unes fulles de llorer.
3.Afegiu-hi la carn de rostir i remeneu-ho, poseu-hi sal i pebre al vostre gust.
4.Quan tingueu la carn ben rossa tireu-hi els bolets prèviament tallats. Al cap d'una estona afegiu-hi un got de vi blanc i deixeu-ho coure tapat i a poc a poc fins que la carn sigui ben cuita.