Conill amb carretes
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Pito (Gurb) al restaurant La Canonja de Tremp
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 conill
- carreretes
- sal
- pebre
- 3 cebes grosses
- 1 tomàquet mitjà
- 1 cabeça d'alls
- 1 l d'aigua o de brou
PREPARACIÓ
1. Salpebrem el conill i el passem per una paella amb l'oli calent fins que s'enrosseixi. El retirem i el posem en una cassola.
2. Tallem la ceba, la posem damunt del conill i ho posem al foc perquè es vagi coent tot plegat.
3. Quan la ceba comenci a ser transparent hi afegim les carreretes, tantes com vulguem... o en tinguem.
4. Tallem el tomàquet i l'hi tirem. Tot seguit hi afegim els alls, sense pelar-los.
5. Finalment hi incorporem l'aigua o el brou i deixem que faci xup-xup, a foc ben lent, una mitja hora.
6. Ho rectifiquem de sal i ja ho podem servir.
2. Tallem la ceba, la posem damunt del conill i ho posem al foc perquè es vagi coent tot plegat.
3. Quan la ceba comenci a ser transparent hi afegim les carreretes, tantes com vulguem... o en tinguem.
4. Tallem el tomàquet i l'hi tirem. Tot seguit hi afegim els alls, sense pelar-los.
5. Finalment hi incorporem l'aigua o el brou i deixem que faci xup-xup, a foc ben lent, una mitja hora.
6. Ho rectifiquem de sal i ja ho podem servir.