Conill amb carretes

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: Pito (Gurb) al restaurant La Canonja de Tremp
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 conill
  • carreretes
  • sal
  • pebre
  • 3 cebes grosses
  • 1 tomàquet mitjà
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 l d'aigua o de brou

PREPARACIÓ

1. Salpebrem el conill i el passem per una paella amb l'oli calent fins que s'enrosseixi. El retirem i el posem en una cassola.
2. Tallem la ceba, la posem damunt del conill i ho posem al foc perquè es vagi coent tot plegat.
3. Quan la ceba comenci a ser transparent hi afegim les carreretes, tantes com vulguem... o en tinguem.
4. Tallem el tomàquet i l'hi tirem. Tot seguit hi afegim els alls, sense pelar-los.
5. Finalment hi incorporem l'aigua o el brou i deixem que faci xup-xup, a foc ben lent, una mitja hora.
6. Ho rectifiquem de sal i ja ho podem servir.