Bolets del delta amb "xapadillo"

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: Paca Bonet, Restaurant Ca la Paca, Riumar ( Baix Ebre)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Gírgoles silvestres
  • Rovelló de xop
  • " Xapadillo" ( anguila del Delta seca i salada )
  • Alls tendres
  • All
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

PREPARACIÓ

1. Peleu les gírgoles i lamineu-les ben fines. Lamineu també els rovellons de xop.
2. Sofregiu uns alls tendres i, a continuació, afegiu-hi els bolets. Salpebreu-los i deixeu-los coure.
3. Quan els bolets siguin cuits tireu-hi el "xapadillo" tallat a trossos. Deixeu-ho coure tot junt.
4. Serviu-ho regat amb una salsa feta amb oli d'oliva, all i julivert picat