A partir del 24 de febrer

"Doctor Who", des del primer capítol

Al llarg de les sis temporades programades, es podran veure tres actors diferents interpretant el personatge del Doctor: Christopher Eccleston, David Tennant i Matt Smith.

A partir de divendres 24 de febrer, la sèrie "Doctor Who" es podrà tornar a veure sencera, al canal 3XL, des del primer capítol. Cada divendres, a les 22.20, se n'emetrà un episodi, que es repetirà el diumenge a la matinada. Com és habitual, els capítols de "Doctor Who" també es podran seguir al web del canal, durant els set dies posteriors a la seva emissió. A més, a la web del canal es podrà trobar, entre altres coses, un grup oficial de "Doctor Who" i reportatges sobre els personatges de la sèrie.

A la primera temporada, els fans de la sèrie podran tornar a veure l'actor Christopher Eccleston donant vida al personatge del Doctor. L'arribada d'Eccleston, com a novè Doctor, va suposar el rellançament d'aquesta sèrie britànica, que apareix en el Llibre dels Rècords Guinness com la sèrie televisiva de ciència-ficció més llarga de tot el món. A la segona temporada, David Tennant es va convertir en el desè Doctor; i a la cinquena, va ser substituït per Matt Smith, que es va convertir en l'onzè Doctor i que també va protagonitzar la sisena temporada.

Al llarg de les sis temporades i al costat dels diferents Doctors, també apareixen diferents companyes femenines, com Rose Tyler (interpretada per Billie Piper), Martha Jones (Freema Agyeman), Donna Noble (Catherine Tate), Amy Pond (Karen Gillan) o River Song (Alex Kingston).

L'argument

El Doctor és un alienígena que viatja a través del temps i de l'espai a bord del "Tardis", una cabina de policia més gran per dins que per fora. En els seus viatges, treballa per salvar civilitzacions, ajudar la gent i resoldre problemes i injustícies.

En els seus viatges, el Doctor es troba amb tota mena de personatges del passat, com William Shakespeare, Charles Dickens, Winston Churchill, Vincent van Gogh o Adolf Hitler; però també del futur.


Anar al contingut