El presentador del programa, Eloi Vila amb Tomàs Molina i Gemma Puig.

Tomàs Molina i Gemma Puig i Alfred Garcia i Amaia Romero acompanyen Eloi Vila "Al cotxe"

Dilluns a les 22.55 torna "Al cotxe", just després del setè capítol de la sèrie "Benvinguts a la família". Aquest cop compartiran trajecte amb el presentador del programa, Eloi Vila, part de l'equip de meteoròlegs de TV3, Tomàs Molina i Gemma Puig, i la parella de moda acabada de sortir d'"Operación Triunfo 2017", Alfred Garcia i Amaia Romero.

Tomàs Molina i Gemma Puig: "A l'equip de meteoròlegs de TV3 cadascú té el seu paper, però tots ens compaginem molt bé."

Tomàs Molina i Gemma Puig fan cada dia la previsió meteorològica per als espectadors de TV3. Aquesta setmana han pujat "Al cotxe" l'endemà de la nevada a tot Catalunya perquè l'Eloi els acompanyi a buscar neu.

En la conversa, els meteoròlegs parlen, amb molt sentit de l'humor, de la seva feina, de la popularitat dels homes i dones del temps i dels perfils de tots els companys de l'equip de meteoròlegs de TV3. No s'obliden de valorar també la pressió i les crítiques. Durant el trajecte, recorden quins són els "episodis meteorològics" que els han marcat i com han canviat les seves eines de treball, que ara els permeten "encertar-la sempre".

Alfred Garcia i Amaia Romero: "Viure aquesta aventura junts et fa sentir tranquil, perquè tens una persona al costat que està vivint el mateix."

L'Amaia s'ha convertit en la guanyadora d'"Operación Triunfo 2017" i l'Alfred, en un dels finalistes del concurs. Són parella, es van conèixer a l'Acadèmia i s'han convertit en un fenomen mediàtic. Ara comencen a fer promoció com a noves estrelles del món de la música i seran els representants d'Espanya al Festival d'Eurovisió d'enguany. Pugen "Al cotxe" abans del gran concert al Palau Sant Jordi de Barcelona que obre la gira amb els setze concursants d'"Operación Triunfo 2017".

Tots dos reflexionen sobre la popularitat que dona aparèixer en un programa com OT i confessen que no són del tot conscients del que estan vivint. Durant el trajecte, parlen de la seva relació i dels seus projectes com a artistes. I, evidentment, canten les seves cançons preferides amb l'Eloi.

"Al cotxe", que s'emet cada dilluns a les 22.55, és un programa d'entrevistes en què el presentador, Eloi Vila, trasllada els convidats fins allà on hagin d'anar i aprofita el trajecte per conversar-hi d'una manera diferent, amb un to informal.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

 

Anar al contingut