Diumenge, 10 de juny, a TV3 i Catalunya Ràdio

Ricard Ustrell entrevistarà tres expresidents a "Quatre gats", la nova estrena de TV3

Aquest diumenge, 10 de juny, TV3 estrena "Quatre gats", un programa de tres capítols de 50 minuts, que combina entrevista i reportatge i que s'emetrà en tres diumenges successius: el de l'estrena, el 17 i el 24, a les 22.35.

Aquest espai radiofònic, que s'emet a les 11.00 al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, fa el salt a la televisió amb tres programes especials, que tindran com a protagonistes Alex Salmond (Escòcia), Manuel Valls (França) i Pepe Mujica (Uruguai). D'aquesta manera, "Quatre gats" tindrà una versió radiofònica diumenge al matí a Catalunya Ràdio i la televisiva que es podrà veure diumenge a la nit a TV3.

A "Quatre gats", Ricard Ustrell conversarà amb tres expresidents: Alex Salmond (Escòcia), Manuel Valls (França) i Pepe Mujica (Uruguai). Cada entrevista es complementa amb intervencions de persones properes al protagonista. Hi apareixeran, per exemple, els periodistes Enric Gonzàlez, John Carlin o Alfonso Lessa; la dibuixant Roser Capdevila, o l'activista polític Owen Jones.

"Quatre gats" va néixer com un espai radiofònic de Catalunya Ràdio que, al 2013, es va començar a emetre els festius intersetmanals, i poc després ja es va incorporar com una secció setmanal al programa "El suplement", on s'emet actualment. El 2016 va ser guardonat amb el Premi Ràdio Associació de Catalunya, en la categoria d'innovació.

Ara, "Quatre gats" fa el salt a la televisió. D'aquesta manera, amb aquests tres programes especials, tindrà una versió radiofònica que s'emetrà diumenge al matí a Catalunya Ràdio i la televisiva que es podrà veure diumenge a la nit a TV3. Aquest format d'entrevistes, que s'han fet en espais escollits pel convidat, permet sortir del plató i conèixer el personatge en un context diferent, en què pot comentar el que veu o passa a mesura que va avançant l'entrevista.

"Quatre gats" és una entrevista en profunditat que repassa la trajectòria professional i personal del protagonista de cada programa, en una conversa propera, contundent i directa, a la manera que caracteritza Ricard Ustrell.
 

tv3.cat/quatregats

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut