Llum Barrera, la presentadora, conversarà amb Andreu Buenafuente
Llum Barrera, la presentadora, conversarà amb Andreu Buenafuente
Diumenge 11 de febrer, a les 22.30

L'humor a la televisió, a "De bon humor"

Aquest diumenge, 11 de febrer, a les 22.30, TV3 emetrà un altre episodi de la sèrie documental "De bon humor". En aquesta ocasió, es parlarà de l'humor a la televisió. Perquè el televisor és una de les finestres importants per on l'humor i els riures entren a les cases. Hi intervindran Andreu Buenafuente, Berto Romero, creatius de l'"APM?" i Ferran Aixalà.

Fer humor a la televisió no és fàcil, però Catalunya ha estat un planter constant d'humoristes que han omplert les pantalles de tot l'Estat. Per conèixer la feina de l'humorista, el programa ha anat fins a Madrid per parlar amb Andreu Buenafuente, cara visible d'una colla de "late shows" per on passen les grans estrelles del moment. Les entrevistes que fa Buenafuente són plenes d'ironia, i els seus monòlegs basats en la quotidianitat i l'actualitat desborden humor pertot.

El programa també parlarà amb Berto Romero, un còmic que, amb la seva inventiva i històries, continua fent riure com el primer dia.

També visitarà tot un referent i un estil de fer humor que ha creat història a TV3 i és el degà dels programes d'humor al canal: l'"APM?", per conèixer els creatius que hi treballen, la metodologia que fan servir i el superequip de recerca d'imatges divertides.

I si en molts platós es riu tant i el públic s'ho passa d'allò més bé és perquè darrere la càmera hi ha una figura anònima ben desconeguda, però fonamental: l'animador de públic. Ferran Aixalà explicarà com és aquesta professió durant les gravacions d'un programa de gran format amb una gran quantitat de públic disposat a riure i aplaudir.

"De bon humor" s'emet cada diumenge a les 22.30.

tv3.cat/debonhumor
facebook.com/debonhumor

Anar al contingut