Les conseqüències de la crisi grega, a "Valor afegit"

Dimecres, a les 00.05 a TV3, "Valor afegit" entrevista Xavier Brun, expert en mercats financers, per saber quines poden ser les conseqüències de la crisi grega. En el segon reportatge, el programa s'interessa per un nou perfil de consumidor cada dia més informat, rebel i exigent. Per acabar, dues exposicions que repassen la història del prestigiós despatx d'arquitectes garrotxí RCR.

Grècia, punt i seguit

"Valor afegit" entrevista l'expert en mercats financers i matèries primeres Xavier Brun, sobre la crisi grega i els seus efectes als mercats financers. Grècia pot ser el pretext per iniciar una altra crisi en uns mercats sobreendeutats? Quines conseqüències pot tenir la crisi grega més enllà del seu pes econòmic en el conjunt de la UE?

Consumidors rebels i exigents

Cada dia hi ha consumidors més ben informats que troben en les noves tecnologies un aliat perfecte. Les reclamacions han augmentat força a través de les oficines d'atenció al consumidor i també del síndic de greuges. La majoria afecten les empreses de subministraments bàsics i la banca, i fins i tot algunes companyies han nomenat un defensor del client. "Valor afegit" explica com és aquest nou consumidor exigent i rebel.

RCR, arquitectura des d'Olot

Dues exposicions a Barcelona repassen la història d'un dels despatxos d'arquitectes més reconeguts internacionalment: el garrotxí RCR, amb motiu del seu 25è aniversari.

Anar al contingut