"Estat de Gràcia" especial des del Parc Natural del Montseny

Demà, 21 de setembre, a les 16.00, el programa "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, fa una emissió especial des de la masia Mariona, al Parc Natural del Montseny, amb motiu del 40è aniversari de la declaració de Reserva de la Biosfera per part de la UNESCO.

El Parc Natural del Montseny va ser declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO el 28 d'abril del 1978. L'espai, amb més de 30.000 hectàrees, abasta fins a 18 municipis que pertanyen a tres comarques (Osona, la Selva i el Vallès Oriental) i hi conviuen la conservació i l'ús públic sostenible amb l'ocupació humana i el seu desenvolupament socioeconòmic. El 1978 es va crear també l'Escola de Natura de Can Lleonart, la primera a tot l'estat espanyol, que el 29 de setembre farà una festa commemorativa del seu 40è aniversari.

Demà, 21 de setembre, a les 14.00, "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, farà un programa especial des de la masia Mariona, a Mosqueroles (Fogars de Monclús), amb motiu de la doble celebració. El programa començarà amb una entrevista al geògraf i naturalista Martí Boada, doctor en Ciències Ambientals, professor, investigador i director del Grup de Recerca en Conservació, Biodiversitat i Canvi Global i primer responsable de l'Escola de Natura Can Lleonart. La secció "MeteoMauri", amb el meteoròleg Francesc Mauri i el periodista ambiental José Luis Gallego, comptarà amb la presència de Joana Barber, directora de la Reserva de la Biosfera del Montseny, i Lluís Martínez, director del Parc Natural del Montseny.

 

"Estat de Gràcia", que dirigeix i presenta Roger de Gràcia, s'emet de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio.cat/estatdegracia

facebook.com/estatdegracia

twitter.com/estatdegracia  

spotify.com/estatdegracia

Anar al contingut