Els animals escaladors i els cavernícoles, aquest cap de setmana, a "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals llaminers i màgics. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a les 20.30, al Super3.

"Kukurota" torna, com cada cap de setmana, amb nous capítols. Els d'aquesta setmana estan centrats en els animals escaladors i els cavernícoles. Als escaladors els hi encanta grimpar per les parets i els cavernícoles viuen en coves.

Els escaladors (dissabte 22, a les 20.30) 

En aquest capítol de "Kukurota" es coneixeran els animals més ben preparats per enfilar-se als arbres o a les muntanyes. És el cas dels micos, que arriben fins al capdamunt dels arbres, o dels isards, que s'enfilen a les parets de les roques. També hi ha ocells escaladors com el raspinell, amfibis com la reineta, o mamífers com les cabres salvatges. A més, es descobrirà el gomfoteri, un avantpassat dels elefants, molt més gran i amb quatre ullals, que va viure fa milions d'anys.

Els cavernícoles (diumenge 23, a les 20.30)

Hi ha molts animals que viuen amagats en coves. Avui s'observarà com viuen. Coves sota terra, coves a les roques, coves en els arbres i, fins i tot, coves marítimes on viuen animals tan diferents com els pingüins, les morenes, els ossos, els talps, les llagostes, els pigots o les marmotes. Al concurs es revelarà una curiositat sobre les abelles; al rànquing es repassaran els felins més grossos del planeta, i a la secció de l'animal desaparegut s'observarà l'"andrewsarchus", el mamífer terrestre més gros que ha existit mai.

super3.cat/kukurota

Anar al contingut