El Pinyó i l'Imma continuen buscant algú especial a "Cites"

Aquest dilluns, a partir de les 21.55, arribarà un nou capítol de la sèrie de TV3 "Cites". El Pinyó (Jordi Sánchez) i l'Imma (Ingrid Rubio) continuen buscant algú especial. Mentrestant, l'Ona (Júlia Molins) té una cita amb el Miguel, però la seva nit acabarà de manera molt diferent de com es pensava.

Tot i les males experiències acumulades, el Pinyó (Jordi Sánchez) i l'Imma (Ingrid Rubio) continuen buscant algú especial. Avui han quedat esperant trobar el que no han trobat en les cites anteriors: comprensió, paciència i amor. Mentrestant, l'Ona (Júlia Molins) té una cita amb el Miguel, un noi que a simple vista encaixa amb el perfil que ella busca. Casualment, però, han quedat al local on l'Àlex (Biel Duran) treballa de cambrer i això farà que la nit acabi de manera molt diferent de com es pensaven.

A través del "Mapa de cites" al web de la sèrie, l'espectador podrà trobar els espais per on s'han mogut els protagonistes del capítol i penjar-hi les fotos de les seves pròpies cites.

I DESPRÉS DE "CITES", "CITES 2.0"

Després de cada capítol de "Cites" arribarà el moment de "Cites 2.0", 25 minuts de programa produït per TVC amb la col·laboració de Goroka, que complementarà la sèrie per tractar en profunditat els temes que aborda la ficció.

Per què a Facebook tothom és feliç i té una vida envejable? Què es projecta a les xarxes socials? Per què hi ha cites que no van bé? Aquesta setmana, els convidats de "Cites 2.0" parlaran sobre aquests temes i explicaran quines són les seves tàctiques a l'hora de lligar. Per altra banda, es descobrirà quin és el secret per fer-se la foto de perfil perfecta i quins són els cinc errors majúsculs que no s'han de cometre si es vol trobar parella en línia. També es pujarà a bord d'un creuer amb el Pep i la Marian, una parella que va néixer arran d'un viatge de solters pel Mediterrani.

tv3.cat/cites
facebook.com/citestv3
twitter.com/CitesTV3

#CitesTV3

Anar al contingut