El peix i el marisc, a "Collita pròpia"

El diumenge 1 de març, a les 22.30, just després del "30 minuts", TV3 emetrà un nou capítol de "Collita pròpia".

"Collita pròpia", presentat per Lídia Heredia i Francesc Mauri, porta l'espectador, cada setmana, a redescobrir els gustos de sempre i els productes de proximitat. En aquest nou capítol Heredia acostarà tots els secrets del peix i del marisc a l'audiència.

Catalunya té gairebé 600 quilòmetres de costa i una tradició marinera de segles. "Collita pròpia" barrejarà en aquest capítol la bellesa del litoral amb les meravelles culinàries que s'hi pesquen.

Lídia Heredia s'embarcarà al port del Serrallo, a Tarragona, per viure una llarga jornada nocturna de pesca amb llum. Amb la tripulació de l'"Avi Juanito" buscarà sardines i seitons. També tastarà gambes de Palamós acabades de pescar, i a la badia del Fangar, al Delta, descobrirà l'encant de les muscleres.

La Lídia demanarà consell per trobar peixos poc coneguts per la majoria de consumidors, però molt bons, i en faran un suquet. Per no quedar-se amb gana visitarà un restaurant especialitzat en peix a la brasa d'alzina, a la mateixa platja d'Aiguablava, a Begur. I a la Fundació Alícia aprendrà a fer cebiche i un plat mític: les espines de peix fregides.

Xuriguera i Faixedas no es deixaran perdre una visita a l'Escala per tastar les famoses anxoves, fetes a casa. I a Vilanova i la Geltrú descobriran els cargols punxencs.

tv3.cat/collita-propia

@collitapropia

#CollitaPròpiaTV3

Anar al contingut