El millor restaurant d'especialitat de Barcelona, a "Joc de cartes"

Demà, a les 22.35, s'emetrà el desè capítol de "Joc de cartes", el programa de TV3 en col·laboració amb Magnolia TV, presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada, competeixen per ser el millor. El guanyador s'emporta un premi de 5.000 euros per invertir-los al seu local.

En aquest capítol, "Joc de cartes" busca el millor restaurant d'especialitat de Barcelona. Per començar, el xef Marc Riba compartirà taula amb Josep Maria Kao, propietari del Kao Dim Sum, un restaurant especialitzat en els tradicionals farcellets de pasta xinesos. Després coneixerà diferents receptes de pop d'arreu del món, al restaurant Bobo Pulpín, de Juan Carlos Iglesias. També visitarà el restaurant de l'Andrea Pérez, el Catacroquet, un establiment amb molta personalitat especialitzat en croquetes i, finalment, els ous seran l'ingredient estrella de la seva darrera visita, a l'EGGS, d'Albert Forment. 

"Fora de carta"

En el debat posterior, "Fora de carta", presentat per Carla Lladó, hi haurà els restauradors protagonistes del programa que, al costat dels col·laboradors habituals, aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l'espectador haurà acabat de veure i que hagi generat interrogants, a més de saber com van viure ells l'experiència.

Els periodistes Laura Fa i Santi Villas, la presentadora Daniela Blume i el showman Torito, seran els col·laboradors del programa de demà.

El debat estarà constantment viu a través de les xarxes socials, per introduir a la tertúlia tots els temes que hagin quedat pendents.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

#JocdeCartesTV3

Anar al contingut