Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre

Dilluns, 19 de novembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Simona Levi, activista i membre d'Xnet; Jordi Cañas, exdiputat de Cs, i Joaquim Nadal, exconseller de Política Territorial i exalcalde De Girona, que acaba de publicar el llibre "Mirall trencat".

 

La gala benèfica People in Red i el Fòrum Gastronòmic de Girona

A partir de les 10.30, entrevista al doctor Bonaventura Clotet, president de la Fundació Lluita contra la Sida que organitza la Gala People in Red, gala benèfica que té l'objectiu de recaptar fons per a la investigació en la prevenció i cura del virus VIH i que tindrà lloc dilluns al MNAC.

A partir de les 11.00, "Lecturàlia", amb Màrius Serra, que a l'espai "Els arbres no s'ho mereixen" parlarà amb Enric Gomà, escriptor i filòleg, i Èric del Arco, de la llibreria Documenta de Barcelona. La secció també inclourà l'entrevista a l'escriptor Pol Beckmann, autor de "Novel·la" (Quaderns Crema, 2018).

A partir de les 11.45, el Fòrum Gastronòmic de Girona, punt de trobada dels millors professionals del sector que celebra la 7a edició, amb Paula Molés, del programa "Un restaurant caníbal a Berlín", i Pep Palau, director del Fòrum.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut