Núria Prims i Nausicaa Bonnín, a l'últim capítol de "La fossa".
Núria Prims i Nausicaa Bonnín, a l'últim capítol de "La fossa".
Diumenge, a les 22.35

Crims del passat i del present troben resposta a l'últim capítol de "La fossa"

Diumenge, 8 de març, a les 22.35, TV3 emetrà el quart i últim episodi de la minisèrie "La fossa", dirigida per Agustí Vila i protagonitzada per Nausicaa Bonnín. La ficció, de quatre capítols de 40 minuts de durada, arriba al desenllaç amb una bona mitjana d'audiència, després de tot un procés d'investigació per trobar respostes a crims del passat i del present.

En el quart capítol, el Jaume (Ferran Lahoz) s'assabenta que li imputen l'homicidi del David (Marcos Franz). Ara, acorralat, vol incriminar l'Àngel (Blai Llopis). Mentrestant, seguint les pistes de les gravacions de l'avi, la Joana (Núria Prims) troba uns papers que confirmen què va passar a la seva família. En vol demanar explicacions a l'Àngel, però el Jaume apareix per venjar-se. L'Andrea (Nausicaa Bonnín) intenta arribar a temps per evitar la desgràcia fruit del dolor i el ressentiment acumulat durant tants anys.

Amb l'emissió dels tres primers episodis, "La fossa" ha fet una bona mitjana d'audiència, amb 214.000 espectadors i un 10% de quota. A l'índex qualitatiu del panel GfK, ha obtingut un 8,2 i un 91% dels espectadors creuen que l'argument de la sèrie és molt o bastant interessant. Per internet, fins avui la minisèrie també ha obtingut un bon resultat, amb una mitjana de 18.000 usuaris únics i 33.000 reproduccions per programa.

"La fossa", que es va estrenar a la secció oficial del Zoom Festival d'Igualada, és una coproducció de Televisió de Catalunya, Bausan Films, À Punt Mèdia i Wise Blue Studios, amb el suport de la Generalitat de Catalunya (ICEC) i la Generalitat Valenciana (IVC).

#LaFossaTV3

tv3.cat/lafossa

 

Anar al contingut