Centre de Congressos d'Andorra
Centre de Congressos d'Andorra

Catalunya Música transmetrà dissabte el concert final de la 27a edició de La Sardana de l'Any des d'Andorra la Vella

El dissabte 7 de maig, a les 17.30 hores.

El dissabte 7 de maig, a les 17.30 hores, Catalunya Música transmetrà, des del Centre de Congressos d'Andorra la Vella, el concert final del certamen La Sardana de l'Any, amb la participació de les cobles Jovenívola de Sabadell i Jovenívola 40 anys, el conjunt de música tradicional El Pont d'Arcalís i l'Orfeó Andorrà, dirigits per Esteve Molero. Interpretaran les deu sardanes finalistes del concurs i oferiran l'estrena de l'espectacle "Música alla contra" del mateix Esteve Molero. Els comentaris de la transmissió els farà Ignasi Pinyol.
El concurs La Sardana de l'Any, que organitza la Federació Sardanista de Catalunya, té la finalitat de divulgar les sardanes estrenades l'any anterior i premia aquelles que aconsegueixen més popularitat entre el públic seguidor del concurs i els mitjans de difusió col·laboradors. El total de 45 sardanes que participen en l'edició d'enguany han estat escollides pel comitè seleccionador entre les estrenades durant l'any 2015.
El concert final de la 27a edició del certamen ens permetrà escoltar, des del Centre de Congressos d'Andorra la Vella, les deu sardanes finalistes, i també conèixer les sardanes que seran guardonades amb el Premi de la Crítica, atorgat per músics reconeguts relacionats amb la cobla; el Premi Popular, que decidirà amb les seves votacions el públic assistent al concert final, i el Premi Joventut. També ens permetrà gaudir de l'estrena de l'espectacle "Música alla contra" d'Esteve Molero. Catalunya Música oferirà en directe aquest concert des d'Andorra la Vella i serà la primera transmissió que l'emissora farà des del Principat d'Andorra.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut