Aprenentatge i Servei, a "Latituds"

Demà 19 de novembre, a les 22.35, el 33 emet el vuitè capítol de "Latituds" de la temporada, que reflexionarà sobre aquesta nova metodologia educativa que s'aplica en molts països del món. Cada setmana, el programa dóna visibilitat al desenvolupament social, els drets humans, la sostenibilitat i la construcció de la pau.

Joves del nostre país que estudien secundària o universitat fan tasques socials com una assignatura més dins de l'horari lectiu. L'anomenat Aprenentatge i Servei és una metodologia educativa implantada en molts països del món, que ha arribat fa pocs anys a Catalunya. A més de permetre que els joves siguin membres actius d'una societat amb grans desigualtats, aquest programa els fa prendre consciència de la realitat i lluitar-hi.

Aquest és el tema que tractarà el programa "Latituds", que cada dijous aposta per fomentar la reflexió i el debat sobre les activitats que poden millorar el món. Una temporada més, és un altaveu per a les persones que impulsen solucions concretes a través de projectes sobre el terreny.

tv3.cat/latituds 

facebook.com/latituds

twitter.com/latituds

 

 

Anar al contingut