El Barça derrota amb solvència el Valerenga noruec en el primer amistós de la pretemporada (2-4)

El Barça 2010-2011 ja ha engegat amb una victòria contra el Valerenga noruec (2-4), en el primer amistós de la pretemporada. El primer onze de Guardiola ha comptat amb 5 jugadors del primer equip, i Bojan com a capità. Víctor Sánchez ha avançat els blaugranes al minut 13, però dos minuts després Singh ha situat l'empat de penal. Al 35, Maxwell ha fet el segon pels culers. A la represa, Adriano ha debutat com a blaugrana, i Benja i Keita han establert el resultat definitiu.

Primera alineació del Barça de la temporada, primera i nova equipació, primera vegada que Bojan fa de capità, i primera victòria. L'estrena blaugrana a Noruega i davant el Valerenga no ha pogut ser més positiva. Per començar, golàs de Víctor Sánchez, que la temporada passada va jugar cedit el Xerez, després d'una bona combinació al primer toc amb Jonathan Soriano. Era el minut 12. Dos minuts més tard, penal de Milito a Abdellaoue. El llençament l'ha fet Harmet Singh, que no pot enganyar Pinto, però el porter tampoc arriba a refusar la pilota. I finalment, en el 34 de la primera part, un altre golàs, en aquest cas de Maxwell, que aprofita un regal del defensa Nordvick per superar per segon cop el porter local.

A la segona, canvis a dojo, amb Ibra, Keita i Adriano, que ha fet el seu debut amb la samarreta blaugrana. I ràpidament s'ha vist que el joc blaugrana guanyava en qualitat i intensitat. La mostra, el gol de Benja, Benjamí Martínez, nascut a Sant Cugat, que en el minut 50 ha fet el tercer. El quart tampoc s'ha fet esperar gaire més. Minut 19 de la segona part, gol de cap de Keita aprofitant una centrada d'Edu Oriol. I sense temps per celebracions, Bojan Sajic ha marcat el segon del locals, amb un xut molt col·locat que ha fet inútil l'estirada del porter blaugrana Miño. Així doncs, estrena del Barça i primera golejada de la temporada.

Ibra vol quedar-se al Barça

Feia molt de temps que no sentíem parlar Zlatan Ibrahimovic. El desplaçament a Oslo ha servit per posar el punt final a les especulacions sobre la continuïtat del davanter suec a Can Barça. Ibra ha deixat molt clar que no pensa marxar del club.

"Sóc jugador del Barça i ho seguiré sent. Tinc contracte per quatre anys. Estic molt content que altres clubs s'interessin per mi, això vol dir que he fet alguna cosa bé. Però no m'ha afectat. Quan jugues al màxim nivell sempre hi ha rumors, i cada dia s'han de vendre diaris. Jo vull guanyar la Champions amb el Barça, i aquest és el motiu pel qual vaig venir l'any passat. No vam tenir sort. Guardiola m'ha dit que sóc un home important. Així que entenc que jugaré. Perquè si no ets important, no jugues", ha assegurat el suec.