Concessionari precintat en el marc de l'operació.
La xarxa de narcotràfic i cotxes de luxe tenia l'epicentre a Tarragona.
Tarragona

Dos mossos d'esquadra i un policia, entre els detinguts en una operació antidroga a Tarragona

Els agents estan acusats de col·laborar amb una banda que traficava amb drogues i vehicles de luxe

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos dels agents del seu cos i un policia local en una operació contra una xarxa de narcotràfic i de cotxes de luxe amb epicentre a Tarragona.

Carmen García Martínez, la titular del jutjat d'instrucció número 18 de Barcelona, que porta el cas, ha pres declaració a aquests tres agents detinguts per la seva presumpta vinculació amb la trama i a la resta dels nombrosos detinguts.

Tot i que l'operació encara està oberta - i, per tant, hi pot haver més detencions- i sota secret de sumari, fonts judicials han informat que els agents detinguts estan acusats de col·laboració amb la banda de traficants de drogues i de vehicles de gamma alta, a la qual suposadament van subministrar informació d'utilitat per a la seva activitat il·legal.

En el marc de la investigació, els Mossos han precintat un concessionari de Tarragona presumptament implicat en la trama. És un local a prop de l'encreuament de Torreforta de l'antiga N-340. Nombrosos vehicles de gamma alta han estat intervinguts.

Anar al contingut