Cleveland

Les segrestades a Cleveland trenquen el seu silenci i donen les gràcies pel suport rebut a través de Youtube

Amanda Berry, Gina DeJesus i Michelle Knight han penjat un vídeo a Youtubre, de 3 minuts 33 segons, en què agraeixen el suport de les seves famílies i el de les administracions, que els ha permès reconstruir les seves vides i tirar endavant.

RedaccióActualitzat
Amanda Berry, Gina DeJesus i Michelle Knight, les tres noies segrestades durant deu anys a Cleveland han trencat el seu silenci per primer cop des que van poder sortir del seu captiveri per donar gràcies. Les tres noies han penjat un vídeo a Youtubre, de 3 minuts 33 segons, en el que agraeixen el suport de les seves famílies i el de les administracions que les ha permès reconstruir les seves vides i tirar endavant.

"En primer lloc, vull que tothom sàpiga que sóc feliç d'estar a casa amb la família i els amics. És increïble", diu a l'inici del vídeo Amanda Berry, qui va tenir una filla amb el principal sospitós del segrest, Ariel Castro, durant el seu captiveri. En la seva intervenció, la noia diu que se sent més forta cada dia i demana respecte per a la seva intimitat. Amanda Berry, precisament, va ser qui en una colpidora trucada al telèfon d'emergències 911, que va quedar enregistrada, va  dir: "Ajudin-me. Sóc Amanda Berry. Vaig ser segrestada i he estat desapareguda durant 10 anys. Ara sóc lliure".

DeJesus, que apareix acompanyada dels seus pares, també agraeix el suport rebut en una breu declaració de pocs segons i Knight admet que és prou forta per superar l'infern que ha viscut per somriure i que no permetrà que l'odi la consumeixi. Les tres noies surten somrients i amb aspecte saludable.

Michelle Knight va desparèixer l'any 2002, quan tenia 21 anys; Amanda Berry, el 2003 el dia abans de fer-ne 17, i Gina De Jesus, el 2004 amb 14 anys. El principal sospitós del segrest està empresonat acusat de segrest i violació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut