Acció d'"escrache" al davant de l'edifici on té el despatx la diputada del PP Dolors Montserrat.
Acció d'"escrache" al davant de l'edifici on té el despatx la diputada del PP Dolors Montserrat.
Barcelona

Els Mossos no aplicaran la distància de 300 metres als "escraches"

El Departament d'Interior ha recordat que a Catalunya en matèria de seguretat els Mossos són competents i no seguiran la directriu estatal.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra no tractaran els "escraches" com la policia estatal. Després que el secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez, hagi explicat que el Ministeri de l'Interior fixa un límit de 300 metres per a aquests tipus de mobilitzacions, el Departament d'Interior ha recordat que en matèria de seguretat els Mossos són competents i no seguiran aquesta directriu.

Fonts de la conselleria han aclarit a l'ACN que continuaran tractant cadascuna d'aquestes protestes "individualment", i preparant el dispositiu oportú en cada cas, però no establiran un perímetre fix. L'objectiu seguirà sent el de "respectar" tant els manifestants dels "escraches" com els personatges públics que en són objecte.

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, va assegurar davant de la campanya d'"escraches" encetada per la PAH que darrere de cada acte d'assetjament d'aquest tipus hi haurà els Mossos vigilant.
Anar al contingut