Barcelona

Navarro insta Mas a donar la cara pel cas Palau "pel seu propi bé"

En la seva intervenció davant el Consell Nacional del PSC, Navarro ha fet una molt breu referència a l'acte en el qual el jutge declara CDC responsable civil "a títol lucratiu" de l'espoli del Palau amb una responsabilitat pecuniària de 3,2 milions d'euros.

AgènciesActualitzat
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha instat el president de la Generalitat, Artur Mas, a donar la cara per la presumpta implicació de CDC en el "cas Palau de la Música", "pel seu propi bé, pel del seu partit, per la democràcia i sobretot per la imatge de Catalunya".

En la seva intervenció davant el Consell Nacional del PSC, de gairebé mitja hora, Navarro ha fet una molt breu referència a l'acte en el qual el jutge declara a CDC responsable civil "a títol lucratiu" de l'espoli del Palau amb una responsabilitat pecuniària de 3,2 milions d'euros.

"No m'agraden aquests casos perquè posen en dubte la credibilitat democràtica", ha reconegut Navarro, que ha posat de relleu que la "sospita que el partit del govern s'ha finançat de forma irregular perjudica greument a Catalunya", pel que ha demanat a Mas que "aclareixi exactament els fets".

Aquesta setmana, CiU va evitar, gràcies als vots d'ERC, que l'oposició forcés a Mas a comparèixer davant el Parlament per donar explicacions, unes explicacions que sí s'ha ofert a donar el secretari general de CDC, Oriol Pujol.
Anar al contingut