Beverly Hills

La jaqueta de "Thriller", venuda per 1,3 milions d'euros

1,3 milions d'euros. És el que s'ha pagat per la jaqueta vermella i negra que Michael Jackson portava al videoclip "Thriller". La subhasta s'ha fet a Beverly Hills, i a banda de la jaqueta es posava a la venda el manuscrit de "We are the world" i unes ulleres de sol del rei del pop. El preu de sortida de la jaqueta de Michael Jackson era de gairebé 300.000 euros, quantitat que s'ha més que quadruplicat en el preu final.

Actualitzat
Era una de les peces de vestir més famoses del segle XXI. Almenys així la va descriure l'organitzador de la subhasta, que havia posat un preu de sortida per a la peça de gairebé 300.000 euros.

Però el comprador de la jaqueta vermella i negra, que ha volgut restar en l'anonimat, n'ha arribat a pagar 1,3 milions d'euros.

I és que, quan fa dos anys de la mort del cantant, els seus objectes personals continuen creant molta expectació entre els col·leccionistes, que, en subhastes com la d'aquest cap de setmana, han superat en preu objectes que també es venien dels Beatles, Madonna o Elvis Presley.

Pel que fa a la recaptació que ha fet l'adjudicació de la jaqueta, en gran mesura es destinarà a l'organització Shambala Preserve, que ha acollit "Thriller" i "Sabu", els dos tigres de Bengala que tenia el cantant.

En el segon aniversari de la mort del cantant, un fet que forma part dels grans esdeveniments de la dècada passada, la incertesa continua envoltant el judici contra el seu metge personal i la fiscalia n'ha demanat un altre ajornament.


Anar al contingut