Ibrahimovic i Guardiola en una imatge d'arxiu (Reuters)
Ibrahimovic i Guardiola en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol Internacional

Zlatan Ibrahimovic: "Quan jugo contra l'equip de Guardiola em motivo, em puja l'adrenalina"

El davanter suec encara no ha passat pàgina de la seva mala relació amb qui va ser el seu entrenador quan va jugar al FC Barcelona

Actualitzat

La relació entre Zlatan Ibrahimovic i Pep Guardiola, quan tots dos van coincidir al FC Barcelona, no va acabar gens bé. Han passat més de sis temporades des que el suec va marxar del club blaugrana, però el davanter no oblida. En una conversa amb Fabio Capello per als micròfons de Fox Sports Itàlia, l'ara jugador del Manchester United explica que "quan jugo contra el seu equip, em motivo, em puja l'adrenalina. És normal després del que va passar. Ho faig servir com una cosa positiva, no negativa, però és cert que el meu cap sempre torna a això".

Ibrahimovic confessa a Capello que "vaig aprendre molt al Barça, tant dins com fora del camp. Vaig aprendre que en el futbol qualsevol situació pot canviar en 24 hores. El problema no era jo, era ell. Mai vaig arribar a un acord, no sé quin problema tenia amb mi. Primer em trucava tots els dies, i de sobte no vaig jugar més". El United s'ha d'enfrontar al Manchester City, l'equip que ara entrena Guardiola, el 27 d'abril. I Ibrahimovic ja ha començat a motivar-se, tot i que "tot això és passat i a mi m'agrada mirar endavant".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut