Barça

Xavi estarà un mínim de 15 dies de baixa per una ruptura fibril·lar al bíceps de la cama dreta

Xavi Hernández estarà un mínim de 15 dies de baixa per una ruptura fibril·lar al bíceps de la cama dreta. El migcampista blaugrana no viatjarà a Doha, Qatar, per jugar l'amistós de la selecció espanyola davant l'Uruguai. Tampoc marxarà de Barcelona Alex Song, que té molèsties al genoll esquerre i per precaució no anirà amb el Camerun.

Actualitzat
Xavi Hernández estarà un mínim de 15 dies de baixa per una ruptura fibril·lar al bíceps de la cama dreta. El migcampista blaugrana no viatjarà a Doha, Qatar, per jugar l'amistós de la selecció espanyola davant l'Uruguai. Tampoc marxarà de Barcelona Alex Song, que té molèsties al genoll esquerre i per precaució no anirà amb el Camerun.

Aquest dilluns comença l'èxode dels internacionals blaugrana per als partits amistosos d'aquesta setmana. Els altres nou blaugrana convocats per Vicente del Bosque sí que han volat cap a Doha, on dimecres jugaran un amistós contra l'Uruguai. Entre ells, Víctor Valdés, que presumiblement serà el porter titular, i Carles Puyol, que podria disputar el partit número cent amb la selecció espanyola. També deixen la disciplina del club Alexis, Messi, Mascherano, Alves i Adriano.

D'altra banda, Isaac Cuenca serà presentat aquest dilluns com a nou jugador de l'Ajax d'Amsterdam després de ser cedit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut