El pivot blaugrana Lassa Sorhaindo lluitant contra el defensa Ivic Sime
Handbol

Victòria agònica, el Barça d'handbol supera el Wisla Plock (28-27) i segueix optant al segon lloc de grup

Dissabte que ve, el Barça visitarà la pista del Kristianstad suec

Lluís CervellóActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha guanyat al Palau Blaugrana davant del Wisla Plock polonès per la mínima (28-27) i segueix optant a la segona plaça del grup.

Ha estat un partit molt espès del Barça, especialment en atac. La primera meitat ha estat equilibrada i amb avantatges alterns en el marcador. Al descans, s'hi ha arribat amb un 14-15 favorable al Wisla Plock.

A la segona meitat, els de Xavi Pascual s'han encallat en atac i els polonesos ho han aprofitat per obrir un forat de quatre gols (18-22). A partir d'aquí, les intervencions del porter Gonzalo Pérez de Vargas i el lideratge de Raúl Entrerríos han fet possible la remuntada. El Barça no s'ha posat per davant fins a un minut i mig de l'acabament, però al final ha sabut patir per guanyar i consolidar la tercera posició.

Dolenec (6) i Entrerríos (5) han estat els màxims golejadors blaugranes. Dissabte que ve, el Barça visitarà la pista del Kristianstad suec.