Víctor Sánchez ha tornat a entrenar-se amb els companys
Espanyol

Víctor Sánchez torna a entrenar-se amb el grup després de dos mesos de baixa

El capità de l'Espanyol ha estat la gran novetat de la sessió preparatòria del conjunt de Quique Sánchez Flores en el retorn a la feina

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat aquest dilluns a la tarda als entrenaments per començar a preparar el partit de Lliga de dissabte contra l'Eibar, a Ipurua. Després de dos dies de festa, la gran novetat de la sessió a la Ciutat Esportiva ha estat la presència de Víctor Sánchez, que ha començat a treballar amb la resta del grup després de dos mesos de baixa.

El futbolista de Rubí estava al marge del grup des del partit del 6 de gener contra el Deportivo, a Cornellà-el Prat, però ja ha realitzat el primer partidet amb el grup i s'ha mantingut al marge en el segon. A mesura que avanci la setmana, el capità blanc-i-blau anirà incrementat la feina.

D'una altra banda, l'extrem paraguaià Hernán Pérez i el migcampista Javi Fuego s'han exercitat al gimnàs per les diferents contusions rebudes contra Las Palmas. El primer pateix molèsties al turmell esquerre, mentre que el segon ha acabat amb molèsties al genoll dret.

El lateral dret Marc Navarro, a més, ha fet treball de camp per primera vegada després de lesionar-se el passat 2 de març. El jugador del planter va patir un trencament fibril·lar de grau 1 a la musculatura isquiotibial de la cama dreta. El període de baixa establert pel club és d'entre quatre i sis setmanes.

Després de la victòria contra la UD Las Palmas, els blanc-i-blaus són ara a cinc punts de la setena plaça, que els podria donar dret a jugar a Europa la temporada que ve, sempre que el Barça es proclami campió de la Copa del Rei.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut