Espanyol

Víctor Sánchez admet que no li agrada que xiulin l'equip, però es mostra comprensiu amb l'afició de l'Espanyol

El migcampista de Rubí ha reconegut que estan passant per un moment de joc irregular i ha explicat que han de ser més constants per encadenar dos o tres bons resultats

Actualitzat

El mig centre de l'Espanyol Víctor Sánchez ha reconegut avui que la plantilla blanc-i-blava "no té confiança amb la pilota" i "a vegades és complicat fer una tercera passada si comets dos errors abans".

El futbolista de Rubí ha apuntat que la intenció de l'equip és solucionar-ho com més aviat millor. "Si aconseguim encadenar dos o tres partits amb bons resultats, ens donarà el plus davant aquesta falta de confiança que arrosseguem. Necessitem estar segurs en defensa com davant el Betis i, a partir d'aquí, guanyar partits", ha dit.

El migcampista ha subratllat que la plantilla passa per un moment de joc irregular: "Cada partit és un món i en el nostre cas encara més, perquè no sabem quin partit ens sortirà. No perquè no hàgim treballat, sinó perquè hi ha dies que ensopeguem amb una pedra en el camí i ens ensorrem".

Víctor Sánchez també s'ha referit als xiulets de la grada després del partit de diumenge: "A ningú li agrada que el xiulin a casa. És cert que no vam fer un bon partit i ja en van uns quants. Ens agradaria que tothom ens donés suport a mort durant noranta minuts i després xiulés si calgués". De tota manera, s'ha mostrat comprensiu amb l'afició blanc-i-blava. "Entenem que la gent es reivindiqui així. És la seva única forma d'expressar-se i cadascú fa el que considera oportú", ha dit.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut