Ciclisme

Van Avermaet guanya la 13a etapa del Tour i Sagan acaba segon per quarta vegada

El ciclista belga de l'equip BMC s'ha exhibit en els últims 500 metres aprofitant que la línia d'arribada picava cap amunt, amb una última rampa de més del 9%, en una jornada de mitja muntanya sense canvis a la classificació general

David CarballoActualitzat

Greg Van Avermaet ha guanyat la 13a etapa del Tour, amb final a Rodez, en una jornada de mitja muntanya que no ha provocat canvis a la classificació general. El ciclista belga de l'equip BMC s'ha exhibit en els últims 500 metres aprofitant que la línia d'arribada picava cap amunt, amb una última rampa de més del 9%, i ha tornat a relegar Peter Sagan a la segona posició.

L'etapa ha estat marcada per una escapada formada per sis corredors que han mantingut l'emoció fins als últims quilòmetres. Els fugats han tingut un màxim avantatge de poc més de quatre minuts i han tingut opcions de culminar l'escapada amb èxit, però el gran grup ha reaccionat a temps i ha atrapat els escapats quan quedava menys d'un quilòmetre per a la meta.

Amb la majoria de velocistes tallats en un recorregut final molt sinuós, Van Avermaet ha arrencat a 500 metres de la línia d'arribada i ha mantingut a ratlla Sagan, que no ha tingut forces per disputar-li l'esprint i ha tornat a ser segon, per quarta vegada en aquesta edició de la volta francesa i catorzena en total. A la classificació general tot continua igual, amb el britànic Chris Froome com a líder sòlid.