Actualitat blanc-i-blava

Valverde només compta amb tres defenses per al partit contra el Vila-real

Les sancions i les lesions han deixat el tècnic de l'Espanyol, Ernesto Valverde, amb només tres defenses (Torrejón, Lacruz i David García) per jugar contra el Vila-real, i això obligarà a presentar una defensa inèdita aquesta temporada. Valverde compta amb les absències de Dani Jarque, expulsat davant l'Osasuna, i de Javi Chica perquè compleix el primer cicle de cinc amonestacions. A més, Zabaleta i Velasco estan lesionats i no podran jugar aquest diumenge.

Actualitzat

Al marge de tots aquests contratemps, el tècnic també ha prescindit recentment de dos futbolistes més defensius, com Sergio Sánchez, cedit al Castella, i Peixoto, que ha de rescindir el seu contracte en dies. Davant d'aquest panorama, l'entrenador blanc-i-blau es veurà obligat a recórrer durant la setmana a algun jugador del filial. Alberto Serrán és qui té més opcions de completar la convocatòria.

Més complicat és endevinar quina serà la defensa que presentarà davant del Vila-real. David García mantindrà la seva posició en el lateral esquerre, mentre que Marc Torrejón serà un dels centrals. Lacruz podria acompanyar-lo en l'eix, encara que el fet més probable és que jugui de lateral dret, com ja va fer amb l'Osasuna. Moisés Hurtado o Serrán són els candidats per ocupar el lloc de central vacant. Si és Moisés l'escollit, Valverde es veurà obligat a fer canvis també en el doble pivot.

La bona notícia, en aquest sentit, és que Iván de la Peña ha de tornar a entrenar-se amb la resta de companys aquesta setmana i fins i tot ha d'entrar en la convocatòria.  

Anar al contingut