Barça

Valverde: "Seria un error buscar una rèplica d'Iniesta"

El tècnic blaugrana ha fet un repàs de la temporada abans de l'últim partit del Barça de Lliga i de la marxa d'Iniesta

Actualitzat

El to distès ha estat el protagonista de l'última roda de premsa de la temporada d'Ernesto Valverde, abans del partit d'aquest diumenge contra la Reial Societat, on sembla que Leo Messi descansarà:

"Volem tancar bé l'any davant un bon rival. És un partit important per a tot el barcelonisme pel que significa Andrés Iniesta, i volem acabar amb una victòria."

Per Valverde, aquesta temporada ha estat molt bona, i el tècnic està molt satisfet de l'equip: 

"Poso una nota alta a l'equip perquè ha estat una temporada llarga i dura. Hem fet un bon final. Jo només intento que l'equip funcioni i guanyi partits." (...) "La temporada ha estat excel·lent, tenint en compte com vam començar."

Sobre el mercat i la temporada vinent, Valverde no ha volgut revelar cap informació:

"No sé què passarà. M'agrada tenir una plantilla no gaire llarga, per donar espai als joves. No sé si hi haurà gaire moviment. Però d'un equip campió, se'n toquen petits detalls." (...)  "El que és important és que els jugadors siguin bons: no si venen de Segona A, Segona B o Tercera. Quan el Barça B estava a Tercera, van pujar força jugadors."

Un final de temporada marcat per la marxa d'Andrés Iniesta: 

"No hem de buscar una rèplica d'Andrés Iniesta perquè no l'aconseguirem. Hi ha perfils que s'hi assemblen, com Aleñà, Denis o Coutinho, que es més ofensiu."

I per acabar, el tècnic ha acabat puntuant la premsa: 

"A vegades les bales xiulaven a banda i banda, però s'ha gestionat bé, com s'ha pogut. Una nota? Aprovat no, excel·lent."

 

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut