Copa del Rei

València, Dépor i Osasuna encarrilen el seu accés als vuitens de final de la Copa

En l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, el València, sense floritures, va guanyar per 0-1 al camp de l'Alcoià amb un solitari gol de Joaquín. També va vèncer per la mínima el Deportivo, que va superar el Múrcia (0-1). En els duels entre primeres, empat entre Saragossa i Màlaga (1-1) i victòria de l'Osasuna contra el Xerez (1-2). Els que no van fer bona la diferència de categoria van ser l'Almeria, que va perdre 2-1 al camp de l'Hèrcules; el Tenerife, que va caure 2-1 a Vigo contra el Celta, i l'Athletic, que es va complicar molt la classificació després de perdre 2-0 a Vallecas contra el Rayo.

Rayo, 2 - Athletic, 0
L'Athletic tindrà difícil tornar a arribar a la final de la Copa del Rei si no remunta a San Mamés, després de perdre a Vallecas. Els gols madrilenys els van fer Susaeta i Pachón en els primers 20 minuts de partit.

Saragossa, 1 - Màlaga, 1
El Saragossa també es va avançar molt aviat a La Romareda, amb un gol de Lafita, però en la segona part Apoño, de penal, va fer l'empat a 1 defintiu.

Xerez, 1 - Osasuna, 2

L'Osasuna té ben encarrilada l'eliminatòria. Va guanyar per 1-2 a Jerez, amb gol de Sergio en el minut 17 i, pocs minuts després, un altre de Dady.

Hèrcules, 2 - Almeria, 1
L'Hèrcules va remuntar davant de l'Almeria, que s'havia avançat en la primera meitat. L'empat a 1 va ser obra de Danciulescu i el gol de la victòria el va fer Sergio Díaz en el temps afegit.

Celta, 2 - Tenerife, 1
El mateix resultat, 2-1, en el Celta-Tenerife. Es van avançar els gallecs, van marcar els canaris a continuació i Richi va fer el gol de la victòria a punt d'arribar al descans.

Alcoià, 0 - València, 1
El València va guanyar amb claredat l'Alcoià, però només va poder fer un gol al porter Maestro, molt encertat. Va marcar Joaquín en el minut 10.

Múrcia, 0 - Deportivo, 1
I el Deportivo es va imposar a Múrcia amb un gol que Lopo va dedicar al seu excompany a l'Espanyol, Dani Jarque.