Mayweather i Pacquiao en pantalla durant el partit dels Miami heat.
Mayweather i Pacquiao en pantalla durant el partit dels Miami heat.
Boxa

Una trobada ocasional de Mayweather i Pacquiao en un partit de l'NBA acosta el combat de boxa de l'any

Els boxejadors Mayweather i Pacquiao s'han trobat de forma presencial per primera vegada en un partit de l'NBA. Es va veure tots dos jugadors xerrant amistosament. El públic i la premsa ho prenen com una bona notícia ja que esperen que tots dos boxejadors s'enfrontin aviat en el que seria el combat de l'any.

Actualitzat

El nord-americà Floyd Mayweather Jr. i el filipí Manny Pacquiao encara no han firmat el contracte que asseguri el duel entre tots dos.

Tots dos púgils es van deixar veure entre els aficionats que van acudir a l'American Airlines Arena de Miami, on es va disputar el partit de la NBA entre els Heat i els Bucks de Milwaukee, que van guanyar els visitants per 90-99. Els dos campions també van tenir la deferència de xerrar de forma amigable durant el temps del descans del partit, en el que els mitjans periodístics nord-americans han definit com un clar muntatge promocional.

Una baralla entre Mayweather Jr. i Pacquiao està sobre la taula de negociacions des de fa diverses setmanes, però el campió invicte nord-americà no ha donat ni el sí ni ha signat cap contracte encara que el púgil filipí ja s'ha mostrat disposat a conformar-se amb guanyar només el 40 per cent de la borsa. Tot i això hi ha rumors que l'anunci del combat s'anunciaria durant la Super Bowl del proper 1 de febrer.

Segons periodistes que van estar a Miami, Mayweather li va donar el seu número de mòbil a Pacquiao perquè puguin acordar termes personalment. El filipí va parlar breument amb la premsa i va dir que confia que la baralla es farà el 2 de maig a Las Vegas.
 

 

Anar al contingut