Zaza Pachulia, durant el primer partit de la final de la Conferència Oest (Reuters)
NBA

Un grup d'aficionats dels Spurs demanda Zaza Pachulia per haver lesionat Kawhi Leonard

Un grup de seguidors dels Spurs, que inclou els titulars de passis de temporada i l'amo d'una botiga local, han estat els signants de la demanda, presentada al tribunal de districte del comtat de Bexar, a Texas

Actualitzat

Un grup d'aficionats dels San Antonio Spurs ha presentat una demanda contra el pivot georgià dels Golden State Warriors Zaza Pachulia, per lesionar l'aler Kawhi Leonard, l'estrella de l'equip texà, en el primer partit de la final de la Conferència Oest de la NBA.
   
Un grup de seguidors dels Spurs, que inclou als titulars de passis de temporada i l'amo d'una botiga local han estat els signants de la demanda, presentada al tribunal de districte del Comtat de Bexar a Texas. La mateixa al·lega que les accions de Pachulia contra Leonard van "devastar les possibilitats dels Spurs de ser competitius" i van disminuir "el valor de les entrades comprades pel demandant".
   
"Tot el que estem demanant al jutjat és que aquest tipus de comportament, que pot i causa lesions greus al nostre equip, no es permeti", ha explicay Alfonso Kennard Jr., advocat principal dels demandants, d'acord a una informació publicada pel diari local "San Antonio Express-News".   

Els demandants demanen una indemnització per danys de 73.000 dòlars, i una ordre de restricció temporal emesa que obliga els acusats a restringir la conducta descrita.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut