Futbol sala

Un Barça Lassa deprimit per la lesió de Lozano cau a la pista del Movistar Inter

La defensa, agressiva dels locals i fluixa dels blaugranes, decideix un xoc en el qual han marcat Ricardinho, Daniel, Rivillos i Aicardo (3-1)

El FC Barcelona Lassa ha encaixat la primera derrota de la temporada en el duel de màxima rivalitat a la pista del Movistar Inter, que es destaca en el lideratge de la LNFS. La pitjor notícia per als blaugranes, però, ha estat la lesió al genoll de Sergio Lozano, que el deixarà entre sis i vuit setmanes fora de la pista.

L'Inter ha començat amb una defensa molt forta, sense miraments per les faltes. Quan no n'ha fet, ha pogut llançar contres perilloses. No obstant això, les primeres ocasions clares han estat d'Aicardo per al Barça: un xut al pal al minut 3 i, al 9, un toc picat per damunt del porter que ha anat fora per poc.

El domini local s'ha fet més evident a partir del minut 10. Sedano ha fet una gran aturada a un xut de Daniel. Però ja no ha pogut fer res en la contra que Ricardinho ha materialitzat per obrir el marcador al 12.

Just després d'aquesta jugada, Lozano ha trepitjat accidentalment el seu company Wilde i s'ha lesionat al lligament intern del genoll dret. L'estrella blaugrana ha hagut de marxar al vestidor ajudat pels metges i el seu equip ha quedat força tocat moralment.

Immediatament, el 2 a 0 ha arribat amb un altre xut de Daniel, que aquesta vegada sí que ha anat a la xarxa. En el minut 14, Gabriel ha fet el segon xut al pal del Barça i, després, Aicardo ha pogut escurçar la distància (2-1) amb un doble penal (a l'Inter no li ha importat fer la sisena falta). Ha servit de poc, perquè pocs segons després, en una nova contra, Rivillos ha fet el 3 a 1.

A la segona part, l'Inter ha anat canviant la velocitat pel control, i ha portat el partit a un joc menys propici als canvis al marcador. La baixa concentració del Barça des de la lesió de Lozano i les errades en defensa li han facilitat les coses. Fins i tot ha disposat de més sortides ràpides, però amb menys sort que en el primer temps.

El Movistar Inter es consolida com a líder invicte amb 24 punts; el Barça, amb 18 i un partit menys, es mantindrà segon.