Barça

Umtiti és dubte per al clàssic contra el Reial Madrid per l'afectació al cartílag del genoll esquerre

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el central francès del Barça es perdrà amb tota seguretat el partit contra el Sevilla, i molt probablement també el de Champions contra l'Inter de Milà; a més, es manté la incertesa per al duel contra els blancs

Actualitzat

Samuel Umtiti és dubte per jugar el clàssic contra el Reial Madrid del pròxim 28 d'octubre al Camp Nou. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el central francès del Barça es perdrà amb tota seguretat el partit contra el Sevilla, i molt probablement també el de Champions contra l'Inter de Milà; a més, es manté la incertesa pel que fa al duel contra els blancs.

Umtiti continua de baixa per l'afectació al cartílag del genoll esquerre que ja l'ha obligat a perdre's els tres darrers partits, contra l'Athletic de Bilbao, el Tottenham i el València. L'afectació al cartílag ja apuntava a setmanes de baixa, i la decisió era no passar pel quiròfan i aplicar-li un tractament conservador aprofitant l'aturada internacional de seleccions, per tornar a valorar el seu estat físic.

De moment, els serveis mèdics del club blaugrana mantenen el pla de no passar pel quiròfan, però segueix sent una opció guardada al calaix que no està descartada.

ARXIVAT A:
Umtiti
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut