Natació

Última jornada al Mare Nostrum, amb tres medalles femenines i set rècords

Aquest diumenge ha finalitzat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, última prova del Circuit Mare Nostrum 2014. Jessica Vall i Marina Garcia han protagonitzat un bonic duel per la plata als 100 braça, que s'ha emportat Vall. Judit Ignacio ha aconseguit la plata als 200 papallona i Nathan Adrian s'ha imposat en els 50 metres lliures per 14 centèsimes amb nou rècord del Ciutat de Barcelona

Actualitzat

Aquest diumenge ha finalitzat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, última prova del Circuit Mare Nostrum 2014. Nathan Adrian i Florent Manadou s'han batut en els 50 metres lliures. Un duel entre dos campions olímpics que ha acabat amb victòria del nord-americà sobre el francès per 14 centèsimes. Adrian ha vençut amb 21.73 i ha batut el rècord del Ciutat de Barcelona que tenia el brasiler César Cielo.

Ha estat una altra gran tarda a la piscina Pere Serrat per la nipona Kanako Watanabe, guanyadora dissabte dels 200 braça, que ha tornat a impedir en els 100 una victòria catalana. Ha arribat abans que Jessica Vall i Marina Garcia, que han protagonitzat un emocionant duel per la plata. Vall s'ha acabat imposant als últims metres a Garcia, que s'ha conformat amb el bronze, com va passar a l'anterior jornada. Judit Ignacio també ha pujat al podi. La nadadora del Sabadell s'ha emportat la plata als 200 papallona en una prova que ha dominat en el pas pel parcial 100 i 150 però ha acabat cedint l'or per 15 centèsimes davant la nord-americana Camile Adams. La jornada ha finalitzat amb set nou rècords, tres en categoria femenina i quate en masculina, que s'han d'afegir als vuit de la tarda de dissabte. Destaca el dels 200 braça de la mà del japonès Yasuhiro Koseki que amb un temps de 2'08.97 ha deixat endarrere l'històric 2'09.97 del rus Dmitri Komornikov al 2003, precisament a la mateixa piscina del Sant Andreu. 

Finalment han estat el japonès Yasuhiro Koseki i la danesa Jeanette Ottensen els qui s'han imposat en el Mare Nostrum després de la seva participació en les tres proves realitzades a Mònaco, Canet en Rousillon (França) i Barcelona. Koseki s'ha emportat el triomf amb una puntuació de 2.802 punts i Ottensen amb 2.857. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut