Tyrese Rice
Tyrese Rice ha criticat els àrbitres que han xiulat el partit contra l'Unicaja
ACB

Tyrese Rice: "Els àrbitres haurien d'estar avergonyits per haver-nos pres el partit"

El base del Barça Lassa s'ha mostrat indignat amb els àrbitres que han xiulat el partit contra l'Unicaja

Pocs minuts després de la dolorosa derrota del Barça Lassa davant de l'Unicaja de Màlaga, Tyrese Rice ha tingut una reacció en calent a les xarxes socials i ha carregat contra els àrbitres: "Aquestes tres persones haurien d'estar avergonyides per haver-nos pres el partit com han fet".

Amb aquestes paraules, el base del Barça Lassa feia referència a la cinquena falta personal que li han xiulat i la concessió de tres tirs lliures als andalusos quan només faltava una dècima de segon per al final del partit i el marcador era de 75-78. Tres punts que Fogg ha encistellat, gràcies als quals l'Unicaja ha forçat la pròrroga i, posteriorment, els de Joan Plaza han capgirat el marcador.

Instants després d'haver piulat aquestes paraules, Tyrese Rice les ha esborrades.