Els 24 nominats al premi "The Best" de la FIFA
Futbol internacional

Tres jugadors del Barça i set del Reial Madrid, candidats al premi "The Best" de la FIFA

El Reial Madrid, vigent campió de la Lliga de Campions, és l'equip que més jugadors aporta amb un total de set: Cristiano Ronaldo, Dani Carvajal, Toni Kroos, Marcelo, Modric, Keylor Navas i Sergio Ramos

Actualitzat

Cristiano Ronaldo i Leo Messi són dos dels futbolistes que figuren a la llista de 24 jugadors que opten als premis "The Best" de la FIFA que es lliuraran el pròxim 23 d'octubre a Londres

El Reial Madrid, vigent campió de la Lliga de Campions, és l'equip que més jugadors aporta amb un total de set. A més de Cristiano, guanyador al 2016, també hi figuren Dani Carvajal, Toni Kroos, Marcelo, Modric, Keylor Navas i Sergio Ramos.

Per la seva banda, el FC Barcelona només té tres jugadors nominats: Leo Messi, Luis Suárez i Andrés Iniesta, sense comptar el brasiler Neymar, recentment fitxat pel París Saint-Germain.

Els altres aspirants inclosos en la llista de 24 jugadors són Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund), Leonardo Bonucci, Gianluigi Buffon i Paulo Dybala (Juventus), Eden Hazard i Ngolo Kanté (Chelsea), Zlatan Ibrahimovic (Manchester United), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Robert Lewandowski, Manuel Neuer  i Arturo Vidal (Bayern Munic) i Alexis Sánchez (Arsenal).
   
Les votacions començaran el 21 d'agost i es tancaran el 7 de setembre. La llista final de tres nominats, com a la resta de categories, s'anunciarà a meitats de setembre, i la gala de premis se celebrarà a Londres el dilluns 23 d'octubre.
Anar al contingut