Alonso, Buemi i Nakajima saluden quan pensaven que havien guanyat les 6 Hores de Silverstone (EFE)
Motor

Toyota es disculpa amb els seus pilots per haver-los fet perdre les 6 Hores de Silverstone

El president de Toyota, Akio Toyoda, ha enviat un missatge de disculpes per l'errada tècnica que va provocar la desqualificació que va impedir la victòria a Alonso i els seus companys a Silverstone

Actualitzat

El president de Toyota Motor Corporation, Akio Toyoda, s'ha disculpat aquest dimarts amb els sis pilots que van competir en les Sis Hores de Silverstone "per no haver fet un cotxe per poder guanyar".

El cotxe número 8 de Fernando Alonso, Sébastien Buemi i  Kazuki Nakajima va ocupar el primer lloc en la classificació general, mentre que el número 7, pilotat per Mike Conway, Kamui Kobayashi i  José María "Pechito" López, va ser segon, però tots dos van ser desqualificats per superar la flexió màxima permesa en el fons pla.

"Tots els nostres pilots han portat els nostres cotxes fins a la seva màxima potència i la lluita per la victòria va ser realment emocionant per als aficionats, per això em sento realment decebut per haver perdut. M'agradaria demanar disculpes als nostres sis pilots per no haver fet un cotxe per poder guanyar ", va dir Akio Toyoda.

En un comunicat enviat aquest dimarts, el president de Toyota Motor Corporation es va comprometre a oferir als seus pilots dos cotxes "encara més forts per a la pròxima carrera", que es disputarà al circuit de Fuji el 14 d'octubre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut