Motor

Toni Bou tanca la temporada del seu 20è Mundial amb una victòria al Gran Premi d'Itàlia

El de Piera ha volgut tancar la temporada amb una victòria, en la segona jornada de la prova de tancament del Gran Premi d'Itàlia. Amb aquesta ja són 12 aquesta temporada i 89 en la seva carrera.

Actualitzat

El pilot català Toni Bou (Montesa), que aquest cap de setmana ha fet història en guanyar el seu 20è Mundial de trial (el desè a l'aire lliure), ha tancat la temporada amb un nou triomf, el dotzè del curs. El de Piera ha volgut dir adéu a la temporada per la porta gran, amb una victòria a la segona jornada del Gran Premi d'Itàlia.

A la localitat de Chiampo, a la regió del Vèneto, Bou ha sumat aquest diumenge la seva victòria número 89 en el Campionat del Món de Trial imposant-se de nou davant el seu etern rival Adam Raga (TRS), aquesta vegada per catorze punts de diferència. Jeroni Fajardo (Vertigo) s'ha classificat en tercera posició, a dinou punts del campió.

"Ha estat un dia complicat, perquè no he sortit gaire concentrat i he comès un error al principi que m'ha costat recuperar", ha explicat Bou, que ha afegit que està "molt content de sumar una victòria més. Hem completat una temporada boníssima i vull agrair a l'equip tota la feina feta".

Bou acaba el Mundial amb 289 punts, 37 més que Raga i 99 de marge sobre el tercer, el seu company d'equip el japonès Takahisa Fujinami.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut