Bàsquet

Tomás Satoransky marxa als Washington Wizards de l'NBA aquest mateix estiu

El base txec pagarà la seva clàusula de sortida del Barça per signar un contracte de tres anys i -9 milions de dòlars. El blaugrana va ser escollit pels Wizards amb el número 32 del draft de l'any 2012

Actualitzat

El base del FC Barcelona Tomás Satoransky marxarà aquest estiu als Washington Wizards de l'NBA, l'equip que té els seus drets a la lliga professional dels Estats Units. El primer a revelar l'operació ha estat un dels periodistes més ben informats d'aquesta competició, Adrian Wojnarowski.

El fet d'haver estat escollit en segona ronda dóna molta flexibilitat al jugador i la franquícia de l'NBA per arribar a un acord econòmic, sense el sou preestablert que tenen els triats a la primera ronda. A més, aquest estiu entra en vigor el nou contracte televisiu de la Lliga i hi ha molts més diners a repartir en nòmines. El periodista de l'ESPN David Aldridge ha donat més pistes de l'acord a què haurien arribat les dues parts, per tres temporades i un total de 9 milions de dòlars.

Posteriorment, el mateix responsable dels fitxatges de l'equip de l'NBA, el president d'operacions basquetbolístiques dels Washington Wizards Ernie Grunfeld, ha confirmat el fitxatge amb un missatge a les xarxes socials, tot i que no ha encertat l'any del draft on van triar el seu nou jugador.

L'equip de la capital nord-americana volia reforçar la posició de base. El seu jugador franquícia és un director de joc, John Wall. Aquest mateix diumenge haurien arribat a un acord, segons el mateix Wojnarowski, amb els Utah Jazz per contractar un altre base, Trey Burke, a canvi d'una segona ronda del draft del 2021. Amb la incorporació de Satoransky tenen aquesta posició totalment coberta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut