Hristo Stóitxkov, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Stóitxkov: "Jo, amb un equip de veterans, guanyo més que el Madrid en set anys"

L'exjugador búlgar del Barça ha assegurat en declaracions a Ràdio4G que els aficionats madridistes donen més importància a l'Eurolliga de bàsquet perquè en futbol hauran de veure les finals per televisió

Actualitzat

L'exdavanter del FC Barcelona Hristo Stóitxkov ha qualificat de "vergonyós" que el Reial Madrid hagi guanyat només una lliga en les últimes set temporades. "Jo, jugant amb veterans, crec que he guanyat més d'una lliga (en aquest període)", ha assegurat l'exinternacional búlgar en declaracions a Ràdio4G.

"Els 'merengues', aquest any, donen més importància a l'Eurolliga de bàsquet, perquè al futbol veuran les finals per televisió", ha apuntat amb sorna, a la vegada que ha defensat Iker Casillas. "És un símbol del futbol mundial, ho ha guanyat tot i no ha d'anar-se'n del Reial Madrid per fer cas a quatre o sis pocavergonyes que el xiulen", ha assegurat.

D'una altra banda, Stóitxkov ha recordat que sempre s'ha mostrat a favor de la independència de Catalunya: "Quan he jugat amb la selecció búlgara, sempre ho he fet amb un braçal amb la bandera catalana. Jo sempre he estat independentista, des que ho vaig demanar a Wembley l'any 1992. Per què cal dependre d'algú? Per què cal pagar el que digui algú altre?"

En qualsevol cas, ha reconegut que el Mundial de Sud-àfrica "no el va guanyar Catalunya, sinó Espanya. Tinc molt respecte per Vicente del Bosque. Estic orgullós dels meus companys perquè han vestit la samarreta del Barcelona i de la selecció".

Anar al contingut