Atletisme

Stephen Kiprotich supera Carles Castillejo i s'emporta la victòria en la Mitja Marató de Granollers

L'ugandès Stephen Kiprotich ha guanyat la Mitja Marató de Granollers amb un temps d'1 hora, 1 minut i 15 segons. El campió olímpic de marató a Londres 2012 ha superat per només tres segons de marge Carles Castillejo, que buscava revalidar el triomf aconseguit l'any passat. Tot i acabar segon, Castillejo ha batut el rècord de Catalunya d'aquesta distància.

Stephen Kiprotich és l'actual campió olímpic de marató

L'ugandès Stephen Kiprotich ha guanyat la Mitja Marató de Granollers amb un temps d'1 hora, 1 minut i 15 segons. El campió olímpic de marató a Londres 2012 ha complert els pronòstics però ha hagut de lluitar de valent per superar Carles Castillejo.

L'atleta català, que buscava revalidar el triomf aconseguit l'any passat, ha estat segon a només tres segons de Kiprotich i amb el registre d'1 hora, 1 minut i 18 segons, ha batut el rècord de Catalunya d'aquesta distància, vigent des de l'any 1988 en mans de Bartolomé Serrano, amb un temps d'una hora, un minut i 43 segons. Més de 12.000 atletes han pres part en l'edició d'enguany, una xifra que consolida la mitja vallesana com la més important del calendari català i estatal.