Stephen Kiprotich és l'actual campió olímpic de marató
Atletisme

Stephen Kiprotich supera Carles Castillejo i s'emporta la victòria en la Mitja Marató de Granollers

L'ugandès Stephen Kiprotich ha guanyat la Mitja Marató de Granollers amb un temps d'1 hora, 1 minut i 15 segons. El campió olímpic de marató a Londres 2012 ha superat per només tres segons de marge Carles Castillejo, que buscava revalidar el triomf aconseguit l'any passat. Tot i acabar segon, Castillejo ha batut el rècord de Catalunya d'aquesta distància.

Actualitzat
L'ugandès Stephen Kiprotich ha guanyat la Mitja Marató de Granollers amb un temps d'1 hora, 1 minut i 15 segons. El campió olímpic de marató a Londres 2012 ha complert els pronòstics però ha hagut de lluitar de valent per superar Carles Castillejo.

L'atleta català, que buscava revalidar el triomf aconseguit l'any passat, ha estat segon a només tres segons de Kiprotich i amb el registre d'1 hora, 1 minut i 18 segons, ha batut el rècord de Catalunya d'aquesta distància, vigent des de l'any 1988 en mans de Bartolomé Serrano, amb un temps d'una hora, un minut i 43 segons. Més de 12.000 atletes han pres part en l'edició d'enguany, una xifra que consolida la mitja vallesana com la més important del calendari català i estatal.
Anar al contingut