Sergio Sánchez, a la roda de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque
Espanyol

Sergio Sánchez: "He vingut a sumar i si he de jugar de porter, ho faré"

La posició de lateral dret no és la preferida pel jugador blanc-i-blau, però té molt clar que farà el que calgui per ajudar l'equip

Actualitzat

Sergio Sánchez ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després d'una nova sessió d'entrenament a porta tancada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per preparar el partit contra el Llevant d'aquest divendres (a les 21.00). L'única cara nova ha estat Aaron Martín, que s'ha reincorporat a les ordres de Quique Sánchez Flores després de jugar amb la selecció espanyola sub-21 contra Eslovènia.

Sergio Sánchez admet que ha notat força canvis a l'Espanyol en el seu retorn al vestidor blanc-i-blau: "El club ha fet un pas endavant en ambició amb el nou president. Estic encantat de trobar-me l'Espanyol que m'he trobat."

Amb la plaça de central força coberta i amb baixes en el lateral dret, amb Marc Navarro i Víctor Sánchez en procés de recuperació, el mataroní té molt clar que està disposat a jugar on faci falta per ajudar l'equip: "He vingut a sumar i si he de jugar de lateral dret, ho faré. Com si he de jugar de porter. Soc competitiu, tinc moltes il·lusions. Ara toca fer de lateral perquè el míster ho creu així i estic encantat. Quan pugui lluitar pel lloc de central, ho faré."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut