Sergio González, entrenador del R. C. D. Espanyol (EFE)
Sergio González, entrenador del R. C. D. Espanyol (EFE)
Espanyol

Sergio González: "No sóc aquí per tancar la boca a ningú"

L'entrenador del R. C. D. Espanyol, Sergio González, creu que els resultats de l'equip donen la raó a l'aposta que el club va fer per ell.

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, ha manifestat en una entrevista concedida a l'Agència EFE que els resultats avalen el seu projecte: "Estem donant la raó als que van apostar per nosaltres, confirmant la forta aposta d'Òscar Perarnau, el director esportiu". Tot i això, el tècnic no se sent especialment protagonista de la trajectòria de l'equip. "Sóc aquí per reforçar un projecte, no per treure el cap. Els protagonistes són els jugadors i ells són els que han de fer grans coses".

González, de 38 anys, està "molt satisfet pel compromís i les ganes dels seus futbolistes, de notable alt o excel·lent. Ens han acceptat de forma genial, amb els braços oberts. Hem passat algun moment difícil, però això et fa més fort". Després d'haver arribat fins a les semifinals de la Copa del Rei, el seu objectiu ara és fer un bon final de temporada. Tot i que reconeix que classificar-se per competició europea està molt complicat.

De cara a la propera temporada, el tècnic ha dit que "la potència de l'equip ha d'anar a més i no a menys". Respecte a Sergio Garcia, Caicedo i Stuani, la seva "il·lusió es tenir-los, el contracte així ho marca i jo compto amb ells". Sergio González no ha plantejat exigències a la direcció esportiva, "el que trasllades és que vols un equip com més potent millor i perquè això sigui així hi ha jugadors que no poden marxar". L'entrenador de l'Espanyol, però, s'ha mostrat comprensiu amb els moviments que decideixi l'entitat.

Anar al contingut