García celebra un bon cop. (Foto: Reuters)
Golf

Sergio García és colíder del Masters d'Augusta i iguala el seu millor registre en la primera jornada

El Masters d'Augusta, el primer "gran" de la temporada de golf ha començat amb protagonisme espanyol gràcies a una molt bona tasca de Sergio García, que ha acabat la primera jornada coliderant el torneig juntament amb l'australià Marc Leishman, i a Gonzalo Fernández-Castro, que ha acabat quart.

Actualitzat
El Masters d'Augusta, el primer "gran" de la temporada de golf, ha començat amb protagonisme espanyol gràcies a una molt bona tasca de Sergio García, que ha acabat la primera jornada coliderant el torneig juntament amb l'australià Marc Leishman, i a Gonzalo Fernández-Castro, que ha acabat quart.
 
García, als 33 anys, participa en el seu quinzè Masters consecutiu (no se n'ha perdut cap des que hi va debutar amb 19 anys) i sembla que finalment li ha pres el tacte a aquesta competició de prestigi mundial que en els anys vuitanta va comptar amb Severiano Ballesteros i José María Olazábal entre els principals dominadors.
 
L'Augusta National és un dels tornejos que més maldecaps li ha donat al de Castelló, que en l'edició del 2012, en l'última jornada, va malbaratar una oportunitat única de guanyar. En el primer dia d'enguany ha acabat amb un cartronet de 66 cops, i ha igualat la seva millor marca -del 2004- en aquests 18 forats mítics. Fins ara, la millor arrencada de García en el Masters havia estat de 68 cops, el 2002. L'actuació ha estat impecable, sense "bogeys" i amb sis "birdies". 
 
Pel que fa a altres candidats, el sempre favorit Tiger Woods ha acabat amb 70 cops, dos sota el par del camp. El xinès Tianlang Guan, que amb 14 anys és el jugador més jove en els 77 anys del torneig, ha acabat un per sobre (73). Olazábal ha registrat 74 cops i és 56è.
Anar al contingut