Sergi Roberto, durant el partit contra el PSV Eindhoven de la Lliga de Campions (Reuters)
Barça

Sergi Roberto apura la seva recuperació per reaparèixer contra el Sevilla

El reusenc serà la gran novetat del Barça en el partit contra el líder de la Lliga d'aquest dissabte

Xavier LemusActualitzat
El Barça ha tornat aquest matí als entrenaments després de quatre dies de descans. Ho han fet els jugadors que no tenien compromisos de seleccions, excepte Ivan Rakitic, que ha estat el primer dels internacionals a tornar. Tampoc hi era Sergi Roberto, que ha fet recuperació al marge, però que aviat rebrà l'alta mèdica i podrà tornar a l'equip de cara al compromís de dissabte contra el Sevilla.

El jugador de Reus es va lesionar al Camp Nou en el partit contra l'Athletic Club, ara fa 3 setmanes. Una lesió muscular que el va obligar a deixar el terreny de joc i ser substituït per Sergio Busquets. Aquesta setmana Valverde podrà tornar a comptar amb ell. Sergi Roberto és un fix en l'alineació, aquesta temporada, i fins que es va lesionar havia estat titular en sis dels set partits de Lliga en els quals estava disponible.

De fet, aquest curs el tècnic barcelonista ha comptat amb ell com a lateral i també per jugar al mig del camp, la seva posició original. En total ha jugat 590 minuts, incloent-hi també el partit de Champions contra el PSV. La seva presència per la banda dreta dona profunditat ofensiva al joc de l'equip, i ja s'ha apuntat alguna assistència de gol, com la d'Ousmane Dembélé a Valladolid. Un reforç per a la defensa blaugrana i una opció de qualitat per Ernesto Valverde.

Anar al contingut